Over ons - Decenterx
373
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-373,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over ons

We zijn als DecenterX buitengewoon enthousiast over alle mogelijkheden die de blockchain biedt. En, dat zijn we al enkele jaren. Nadat we in 2013 begonnen met decentrale systemen en opensource oplossingen hebben we onze kennis de afgelopen jaren toegespitst op de blockchain. Die kennis zijn we gaan delen met als belangrijkste doel om processen met blockchain technologie te optimaliseren.

 

DecenterX heeft professionals met specialistische blockchain kennis. Voor het laten maken of reviewen van uw smart contracts bent u bij DecenterX aan het juiste adres. We zijn gewend om pragmatisch te werk te gaan en kunnen u helpen van de eerste verkenning tot het ‘live’ brengen van uw toepassing. Onze blockchain architecten doen research naar de mogelijkheden en schrijven voor u een ‘blockchain white paper’. Vervolgens brengen we het in de zogenaamde ‘proof of concept fase’. Om te kijken of alles aan de gewenste specificaties voldoet. Bouwen, testen en opleveren!

 

Neem contact op voor meer informatie

Blockchain Ecosystem 2018

Trustbrix 2014 , first decentralized blockchain solution