Projecten - DecenterX, The Blockchain Company
387
page-template-default,page,page-id-387,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Projecten

DecenterX richt zich naast blockchain ontwikkeling, innovatie, advies en consultancy tevens op het uitvoeren van blockchain projecten. Onze blockchain professionals implementeren blockchain oplossing binnen uw organisatie op basis van vooraf gedefinieerde ontwerpen. Gebaseerd op deze ontwerpen worden projecten gedefinieerd voor de implementatie van de oplossing.

Een team van blockchain specialisten implementeert uw oplossing volgens een helder, vooraf opgesteld, plan. Alleen wanneer de toegevoegde waarde voor u zichtbaar is gaan we aan de slag.

Inmiddels helpen we diverse bedrijven met de implementatie van blockchain oplossingen waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, een tijdige oplevering, goede beheermogelijkheden zonder verrassingen achteraf.

 

 

 

Projecten

 • Blockchain oplossing bij een onderdeel van de politie voor camera beveiliging.
 • Loyalty systeem in de blockchain voor zorgverlener.
 • Hyperledger blockchain voor een vervoersprobleem middels een nieuwe manier van dienstenaanbod.
 • Onderzoek voor het vastleggen van certificaten en diploma’s in de blockchain voor een educatieve instelling.
 • Het fractioneel verkopen en verhandelen van vastgoed via de blockchain.

 

Wil je meer weten over onze werkwijze binnen blockchain projecten of een uitgebreide toelichting op uitgevoerde projecten, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”