Masterclass - DecenterX
388
page-template-default,page,page-id-388,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Masterclass

Met de komst van de blockchain technologie is een nieuw tijdperk aangebroken in de wereld van de automatisering. Dit gaat zorgen voor grote veranderingen in de primaire processen en bedrijfsvoering. Wellicht heeft u zich al eens afgevraagd waarom de blockchain als belangrijkste ontwikkeling van de komende jaren wordt gezien. Wat gaat er allemaal gebeuren? Moet ik een masterclass volgen voor deze nieuwe technologie?

 

Masterclass

Deze praktische masterclass neemt u mee in de wereld van blockchain en helpt u de impact van blockchain te bepalen. Aan de hand van theorie en praktijkcasus leert u hoe u blockchain toe kunt passen. U denkt na over de juiste strategie en leert welke stappen u lunt doorlopen om de blockchain succesvol te implementeren.

 

Voor wie

Directies en Senior Management

(geen basiskennis nodig voor het bijwonen van deze Masterclass. Enige affiniteit met IT is prettig maar niet noodzakelijk)

 

Inhoud

1. Uitleg Blockchaintechnologie/Smart Contracts
2. De impact op overheid, ondernemingen en onderwijs
3. Concrete blockchainvoorbeelden/ waarde proposities
4. Juridische kader (wet- en regelgeving)
5. Sociaal-economisch perspectief
6. Visie, Missie Strategie

 

Inschrijven

Duur: 1 dag (9.30 uur – 16.00 uur)
Waar: Herengracht 420 Amsterdam

Aanmelden: mail masterclass@decenterx.nl
Vragen? Neem contact op

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”