Incompany training - Decenterx
816
page-template-default,page,page-id-816,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Incompany training

DecenterX uit Amsterdam geeft unieke incompany trainingen met als thema ‘Blockchain in de praktijk’.

Wanneer u op zoek bent naar een vernieuwende, inhoudsvolle en inspirerende invulling voor uw programma ‘Permanente Educatie’ bent u bij ons aan het juiste adres!

Permanente educatie (PE) is de afgelopen jaren voor professionals van groot belang gebleken. En daarbij is de beschikbare tijd steeds schaarser geworden. Hoe bied je als opleider medewerkers de meeste waarde voor hun tijd. Hoe geef je de beste invulling aan de wens van organisatie en medewerker?

DecenterX is een gerespecteerd blockchainopleider bij accountants, banken en middelgrote en grote organisaties. Consultants van DecenterX helpen met de invulling van uw opleidingsprogramma, waarbij deelnemers in een middag of avond worden geschoold op het gebied van deze nieuwe, revolutionaire technologie. Uniek aan onze trainingen is de directe verbinding met de praktijk. Als één van de eerste blockchain partners van IBM heeft DecenterX de nodige ervaring en usecases. Ruim tijd wordt besteed aan de vraag: wat kunnen we met blockchain en waar wordt het toepast. Onze werkwijze wordt als prettig, professioneel en inspirerend ervaren. We brengen u graag in contact met organisaties die u voor gingen!