DecenterX, Blockchain partner van IBM in Nederland - Decenterx
367
post-template-default,single,single-post,postid-367,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

DecenterX, Blockchain partner van IBM in Nederland

Het Amsterdamse blockchain bedrijf DecenterX is officieel één van de eerste blockchain partners van IBM in Nederland. DecenterX heeft zich gespecialiseerd in het bouwen en implementeren van public en permissioned blockchains. Doel: bedrijfsprocessen efficiënter, transparanter en veiliger maken en voorzien van innovatieve, op de blockchain ontwikkelde businessmodellen.

“Inmiddels beginnen steeds meer organisaties bekend te worden met de mogelijkheden van blockchaintechnologie”, aldus Marcel Langevoort. Hij houdt zich vanaf 2013 als principal technology architect bezig met beproefde decentrale oplossingen. “De blockchaintechnologie begint volwassen te worden. We werken aan concrete use cases die ook daadwerkelijk in de praktijk toegepast kunnen worden. Het is belangrijk dit te doen met een solide businesspartner die de technologie niet alleen begrijpt maar ook kan faciliteren. IBM heeft hierin een bewezen trackrecord en is wereldwijd betrokken bij een groot aantal blockchainprojecten. We denken dat we met dit partnership kennis kunnen delen en onze klanten expliciet kunnen helpen met het inzetten van de blockchain”.

DecenterX is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam en bevindt zich in het centrum van innovatieve IT-bedrijven. Kennis op het gebied van IOT, Artificial Intelligence en blockchain wordt gedeeld. Mocht u interesse hebben om eens vrijblijvend over de mogelijkheden te spreken, neem dan gerust contact met ons op.

DecenterX
Thijs Giesbers
t.giesbers@decenterx.nl
tel.nr.: 020-2440193

Tags:
,