Consultancy - DecenterX, The Blockchain Company
389
page-template-default,page,page-id-389,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Consultancy

DecenterX richt zich op blockchain ontwikkeling, innovatie, advies en consultancy. Onze blockchain consultants nemen u mee in de mogelijkheden die de blockchain biedt. Bedrijfsprocessen kunt u middels de blockchain versimpelen, transparant maken, veiliger maken en voorzien van een innovatief nieuw businessmodel.

 

Consultancy

Blockchain consultancy vindt plaats op alle niveaus. Uw use cases worden grondig beoordeeld op de toepasbaarheid van de blockchain. Uw bedrijfsprocessen met derde partijen worden in kaart gebracht. Ook wordt gekeken naar de aanwezige blockchain kennis in uw organisatie zodat ook gebouwd wordt aan het waarborgen van kennis binnen uw onderneming.

 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en toepassingen. Blockchain opent o.a. voor uw processen, die te automatiseren zijn, een compleet nieuwe wereld. Onze consultants kennen de blockchain en herkennen de kansen.

 

HyperLedger

DecenterX gebruikt voor de private blockchain oplossing HyperLedger. Zij heeft gecertificeerde HyperLedger consultants in dienst en is nauw gelieerd met IBM.

 

Neem contact op met ons voor meer informatie.

    CAPTCHA code:
    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”