Consultancy - Decenterx
389
page-template-default,page,page-id-389,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Consultancy

DecenterX richt zich op blockchain ontwikkeling, innovatie, advies en consultancy. Onze blockchain consultants nemen u mee in de mogelijkheden van de blockchain. Bedrijfsprocessen kunt u middels de blockchain versimpelen, transparant maken, veiliger maken en voorzien van een innovatief nieuw businessmodel.

 

Consultancy

Consultancy vindt plaats op alle niveau’s. Uw use cases worden grondig beoordeeld op de toepasbaarheid van de blockchain, uw bedrijfsprocessen met derde partijen worden in kaart gebracht en er wordt gekeken naar de aanwezige blockchain kennis in uw organisatie. Zo wordt er ook gebouwd aan het waarborgen van kennis binnen uw onderneming.

 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en toepassingen. Blockchain opent onder andere voor uw processen die te automatiseren zijn een compleet nieuwe wereld. Onze consultants kennen de blockchain, en herkennen de kansen.

 

HyperLedger

Tevens heeft DecenterX gecertificeerde HyperLedger consultants in dienst.

Neem contact op met ons voor meer informatie.